In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Tuotteet

Björnsteel Oy on luotettava alihankkija ja yhteistyökumppani.

Kannattaa hyödyntää vahva menetelmäosaamisemme, laaja toimittajaverkostomme ja erikoisprosessimme, helpoiten se onnistuu jättämällä tarjouspyyntö.

Me valmistamme laajan konevalikoiman avulla ja ammattitaitoisen henkilökunnan työpanoksella monipuolisia metallialan tuotteita. Pääasiassa valmistamme tuotteet omista raaka-aineista kuten musta tai ruostumaton teräs sekä alumiini, mutta voimme valmistaa tuotteita myös asiakkaan hankkimasta materiaalista. Valmistamme sekä osia että kokonaisuuksia. Projektin laajuus on sovittavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistyö jo tuotekehitysvaiheessa varmistaa parhaan lopputuloksen. Oman osaamisen apuna käytämme ammattitaitoista yhteistyöverkostoamme.

Uusi tuotteemme!

Uuden mullistavan menetelmän hautakiven oikaisuun mahdollistaa STEIPEL ruuviperustus®. Menetelmä perustuu neljään kierreruuviin, jotka pitävät hautakiven suorassa läpi vuoden 10 vuotta!

Valmistamme:

- Koneita ja koneen osia
- Erilaisia laitteita ja komponentteja
- Teräsrakenteita
- Asennustyökaluja

 

Työvaiheita

  • Koneistus

  • Hitsaus

  • Levyleikkaus ja särmäys

  • Hiekkapuhallus

  • Ruiskumaalaus (märkämaalaus)

  • Kokoonpano

Levyleikkaus ja särmäys

Särmäystyöt täydentävät Björnsteelin palveluja. Meiltä onnistuu niin pienosien kuin suurienkin osien särmääminen. Laadun lähtökohtana on kappaleiden mittatarkkuus. Mittatarkkuus yhdistettynä tuotantotekniikkaamme ja hyvään konekantaan sekä henkilöstömme osaaminen ja kokemus varmistavat lopullisen laadun. Valmistamamme kappaleet eroavat toisistaan niin muodoltaan kuin sarjakooltaan, joten täydennämme monipuolista työkaluvalikoimaamme jatkuvasti. Maksimi särmäyspituus on 3000 mm ja vahvuus 6 mm.

Jatkojalostus

Olemme panostaneet myös oheispalveluihin ja monipuolisen toimittajaverkoston rakentamiseen. Björnsteelin oma osaaminen ja laaja toimittajaverkosto mahdollistavat tuotteiden valmistamisen laserleikkauksesta viimeistelyyn.

Suunnittelu – ideasta valmiiksi tuotteeksi

Björnsteel Oy tarjoaa tuotekehityksen tueksi monipuoliset palvelut. Valmistamme aina uudet tuotteet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan suunnittelu- tai tuotekehitysosaston kanssa.

Sähköinen tiedonsiirto (aineisto):

  • DXF, DWG

  • Solidworks CAD

 

Voimme tarjota asiakkaillemme tuotteet paketoituna ja kuljetettuna ovelle.

LAAJA KONEVALIKOIMA JA AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTA