Björnsteel

Björnsteel Oy on vuonna 1948 perustettu yritys, jonka päätoimialana on metallikomponenttien ja -tuotteiden valmistus. Meiltä saat alumiinituotteita myös maalattuna.

 

 

Metalliteollisuuden valmistaja laatusertifioitu

Toteutamme toimintaamme sertifioitua laatujärjestelmää ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmää ISO 14001:2015, sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmää ISO 45001:2018. Kantavien rakenteiden järjestelmä EN 1090-1:2009+A1:2011, STG 2 on sertifioitu syksyllä 2015.

Metalliteollisuuden toimittaja

Korkeasta laadustamme kertoo myös se, että pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat mm. Kone Oyj, KGN Tool Oy Ab, Nek Oy, M-Partners Oy ja Wärtsilä Finland Oy. Viennin osuus liikevaihdostamme on noin 70%

Tuotanto ja laatu metallikomponettien valmistus

Perheyrityksemme on ylpeä niin pitkistä asiakassuhteista, kuin pitkistä työntekijöiden työsuhteista. Joustava asiakaspalvelu ja täsmälliset toimitusajat ovat meille tärkeitä.

Oma tuotanto,
 kokoonpano

Joustava palvelu

Yksittäisestä työvaiheesta koko tuotantoprosessiin - asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää metalliteollisuuden palveluistamme

yhteistyökumppanit

Laaja yhteistyö- kumppaniverkosto

Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan myös sellaiset työvaiheet, joihin itsellämme ei löydy laitteistoa. Lähialueella on useita huippuosaajia, jotka kuuluvat kumppaniverkostoomme.

steipel ruuviperustus hautakivelle

Innovaatioita

Uusi mullistava keksintö hautakiven oikaisuun on   STEIPEL ruuviperustus®. Tavaramerkillä suojattu menetelmä perustuu neljään kierreruuviin, jotka pitävät kiven suorassa vuodesta toiseen.

 

 

Palvelemme asiakasta metalliteollisuuden prosesseissa kuten
metalliteollisuuden alihankinta, metallikomponenttien valmistus, koneistus, hitsaus, maalaus, hiekkapuhallus.
 

Lue lisää palveluistamme metalliteollisuudelle